Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μοριτσέλι μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο Ραούλ Μοριτσέλι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Ρόμα. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα vocegiallorossa.it:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

«Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και επετεύχθη συμφωνία πριν από λίγες μέρες. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή την εμπειρία που θα με εμπλουτίσει. Θα αλλάξω χώρα και όλα θα είναι καινούργια, αλλά έχω πολύ κίνητρο».

Για την ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος Πριμαβέρα από την Ίντερ:

«Στην πραγματικότητα, λυπάμαι που δεν τελείωσα όπως θα ήθελα».

Για την αποχώρηση του Αλμπέρτο Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Πριμαβέρα, μετά από 19 χρόνια:

«Για μένα ήταν σαν πατέρας, δάσκαλος όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και της ζωής. Σημαίνει πολλά και είναι τιμή μου που τον είχα προπονητή. Ήταν ακόμη μεγαλύτερη τιμή που ήμουν μέλος της τελευταίας ομάδας που είχε προπονητής πριν φύγει από τη θέση του».

Για τις προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα και τα μαθήματα με τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Μια μεγάλη συγκίνηση το ότι έκανα προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα. Για μένα, που είμαι Ρωμαίος και παίκτης της Ρόμα, ήταν ήδη ωραίο να προπονούμαι στην πρώτη ομάδα και μετά με έναν προπονητή σαν τον Μουρίνιο ακόμα περισσότερο».

Για το ποιος τον εντυπωσίασε στην προπόνηση:

«Για την ένταση και το αγωνιστικό πνεύμα, θα έλεγα τον Ζανιόλο».

Για το ποιον πιστεύει περισσότερο από όλους από τους συμπαίκτες του ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω:

«Με βάζεις σε… μπελάδες, δεν είναι εύκολο, είναι πολλά παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες στην ομάδα. Αν πραγματικά πρέπει να δώσω ένα όνομα, λέω αυτό του Μισόρι».

Στις 15 Απριλίου 2021, η Ρόμα αντιμετώπισε τον Άγιαξ στο Ολίμπικο στον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Europa League. Αυτός ο πολύ σημαντικός αγώνας αντιπροσωπεύει την πρώτη κλήση για την πρώτη ομάδα. Το περίμενες;

«Ερχόμουν από μια θετική περίοδο την άνοιξη, αλλά δεν περίμενα την κλήση. Τις μέρες πριν το παιχνίδι είχα προπονηθεί στην πρώτη ομάδα και την προηγούμενη ήλπιζα για λίγο. Αφού τελείωσα, βγήκε η λίστα με την αποστολή και ο προπονητής μου είπε ότι θα είμαι στον αγώνα. Πραγματικά μεγάλη συγκίνηση».

Υπάρχουν πολλά παιδιά που ξεκινούν να παίζουν αλλά φοβούνται να μην φτάσουν στον επαγγελματισμό, τι θα τους πρότεινες;

«Να βρούμε έναν σύλλογο που τους εκτιμά και τους αναδεικνύει, χωρίς να εστιάζει σε αυτούς που είναι ήδη σε επαγγελματικές ομάδες. Πρέπει να εστιάζεις μόνο στο δικό σου μονοπάτι, να δίνεις τα πάντα και να δουλεύεις πάντα με τον καλύτερό σου εαυτό».

Σκέφτεσαι την επιστροφή σου στην Ρόμα;

«Γεννήθηκα εδώ, οπαδός της Ρόμα και η επιστροφή θα ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να μου συμβούν».


Τελευταία νέα

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά...

Στην ίδια κατηγορία