Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο… μισός ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στη Λεωφόρο

Δημοφιλή

Παίζοντας με πολλές απουσίες βασικών παικτών του και, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από νωρίς στο ματς να κυνηγά το σκορ, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν ν΄ ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν, όταν στο 9΄ ο Μαντσίνι νίκησε τον Κοτάρσκι. Με την πάροδο του χρόνου ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, έστω κι αν στο 28΄ ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Ολιβέιρα με τον Τόμας. Ο τελευταίος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 40΄, σε φάση που ο Σάρλια έσωσε την εστία του. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους ο Μπερνάρ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κοτάρσκι κατάφερε να τον νικήσει.

Στο 54΄ ο Σπόραρ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων, μέχρι που έξι λεπτά αργότερα ο Τόμας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, αφού πρώτα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοτάρσκι σταμάτησε τον Μπερνάρ, ενώ στο 71΄ ο Ζίβκοβιτς απείλησε ανεπιτυχώς τον Μπρινιόλι. Στο 80΄ ο Μαντσίνι σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σένκεφελντ αποβλήθηκε για επικίνδυνο παίξιμο στον Τόμας. Προς το τέλος του αγώνα ο Ζίβκοβιτς απείλησε και πάλι την αντίπαλη εστία, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ (61΄ Πέρεθ), Μπερνάρ (74΄ Κλέινχεϊσλερ), Τσέριν, Μαντσίνι (86΄ Παλάσιος), Τσοκάι (86΄ Μάγκνουσον), Κώτσιρας, Σάρλια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (81΄ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Φ. Σοάρες, Ντάντας (71΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (82΄ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28΄ Τόμας).

Προηγούμενο άρθροΤους κάρφωσε ο Μπράντον
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΩΣ: PAOK Inside LIVE!


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία