Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Ο Μάρκος Αντόνιο δεν έχει θέση στην Λάτσιο»

Δημοφιλή

Σταματημό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Μάρκος Αντόνιο, για τον οποίο είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον του δεν θα τον βρει στη Λάτσιο, μιας κι αναμένεται να αποχωρήσει, μέχρι το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Νέες αναφορές από τη γειτονική χώρα, και πιο συγκεκριμένα από την εφημερίδα «Il Tempo», κάνουν μάλιστα λόγο για αίτημα του ποδοσφαιριστή στη διοίκηση των «Λατσιάλι», με τον ίδιο να έχει αποδεχθεί ότι δεν θα συνεχίσει στη Serie A.

Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί:

«Ο Μάρκος Αντόνιο δεν έχει θέση στη Λάτσιο. Ο σύλλογος ήταν ξεκάθαρος σε αυτό, κι ο Βραζιλιάνος μέσος ουσιαστικά βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό με τις βαλίτσες στο χέρι. Το ζήτημα τώρα είναι να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, για την αποχώρηση. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αγωνίζεται σε τακτική βάση, ενώ για τον Βραζιλιάνο υπάρχει το γνωστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ομάδες από την Τουρκία (Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ), ενδιαφέρονται για την περίπτωση του».


Τελευταία νέα

«Σείεται» ο Λευκός Πύργος: «Να΄τοι οι πρωταθλητές!»

Ιστορικές στιγμές ζει η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την Τούμπα, όπου πάνω από 40.000...

Στην ίδια κατηγορία