Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λουτσέσκου τους κρατάει… συγκεντρωμένους

Δημοφιλή

O Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας άνθρωπος-προπονητής που δίνει τεράστια σημασία στο γκρουπ και στην ψυχολογία αυτού. Για αυτό το λόγο ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», έδωσε μια συγκεκριμένη εντολή στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου ζήτησε να σταματήσει κάθε κουβέντα περί μεταγραφών και αποχωρήσεων, προκειμένου αυτό να μην περάσει εντός των τειχών της ομάδας και επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα της σεζόν, δηλαδή του τελικού Κυπέλλου.

Για αυτό τον λόγο ήδη έχει πέσει… πάγος στο θέμα των προσθηκών, αλλά και στον ανανεώσεων των συμβολαίων. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουτσέσκου κάνει τέτοιο αίτημα όντας στην τεχνική ηγεσία, προκειμένου η ομάδα του να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα του ενόψει ενός μεγάλου αγώνα.

Ο Ζοσέ Μπότο από την πλευρά του με όμορφο τρόπο έδωσε σε όσους λήγουν τα συμβόλαια τους να καταλάβουν πως προέχει ο τελικός του Κυπέλλου και αυτά τα θέματα θα ξεκινήσουν και πάλι από την Πέμπτη 25 Μαΐου και πως μέχρι τότε όλοι πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

 


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία