Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου το έζησε έντονα (video)

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι των λαθών και ο ΠΑΟΚ προσέφερε άφθονα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά την πρώτη τους συνάντηση στην Κροατία στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League, οφείλοντας να συμφιλιωθεί πρωτίστως με την πρώτη χαμένη ευκαιρία πρόκρισής του στην προημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλα γι΄όλα στην Τούμπα την επικείμενη Πέμπτη (14.07) με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ως είθισται να απομονώνει την αθέατη πλευρά της εκτός έδρας δοκιμασίας στο Ζάγκρεμπ.

Ντύνοντας το σχετικό της βιντεογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Μάξιμιρ, την προθέρμανση του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της πρώτης μάχης, την off the record συνομιλία του Τόμας Μουργκ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίζει κανείς να απομονώσει συν τοις άλλοις και τα έντονα συναισθήματα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης «κουβαλούσε» αρκετή πίεση σε μία προσπάθεια να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του τις κατάλληλες οδηγίες προκειμένου να ανταποκριθούν κατάλληλα στις συνθήκες που συνάντησαν.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω video του PAOK TV ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στο επίκεντρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία