Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου διατηρεί την ηρεμία των ποδοσφαιριστών

Δημοφιλή

Το VAR και αρκετές φορές φέτος η διαιτησία έχει δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ εντός αγωνιστικού χώρου, αφού ο Δικέφαλος είτε χάσει βαθμούς και λόγω αυτών, είτε έχει δυσκολευτεί να πάρει αποτελέσματα κόντρα στους αντιπάλους του.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει τον Ράζβαν Λουτσέσκου στα όρια του και για αυτό τον λόγο ξεσπά συνεχώς στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει την ηρεμία για να διαχειρίζεται τη κατάσταση εντός των τειχών της ομάδας και πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του.

Στις ομιλίες που κάνει ο Βαλκάνιος τεχνικός προς τους παίκτες του πριν από κάθε αγώνα τους τονίζει πως πλέον θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως θα χρειαστεί να νικήσουν ακόμα και τον VAR, ή τον εκάστοτε διαιτητή. Επίσης τους αναφέρει και τους ζητά η οποιαδήποτε απόφαση να μην τους χαλά το μυαλό και να μην τους επηρεάζει, αφού στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να φεύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς ακόμα και σε αγώνες που αδικείται κατάφορα.

Δεν είναι τυχαίο πως στη Λαμία ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών στο χέρι του Αντέτζο έμειναν ήρεμοι και προσηλωμένοι στον αγώνα χωρίς να παρεκκλίνουν λόγω εκνευρισμού από το πλάνο.


Τελευταία νέα

Στα… ραντάρ της Μπεσίκτας ο Χρήστος Τζόλης

Μια εκπληκτική σεζόν διανύει στα γήπεδα της Γερμανίας ο Χρήστος Τζόλης. Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός που ανήκει στη Νόριτς...

Στην ίδια κατηγορία