Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΛΕΞ ετοιμάζεται να «γκρεμίσει» το Καυταντζόγλειο

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς ΛΕΞ θα χορέψει σήμερα (21/10) η Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τη Νέα Σμύρνη, ο αγαπημένος ράπερ αναμένεται να βάλει «φωτιά» και στην συμπρωτεύουσα.

Ο ΛΕΞ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του που αναμένεται να στριμωχτούν για να χωρέσουν στο Καυτατζόγλειο, καθώς η συναυλία είναι sold out.

Μάλιστα, επειδή οι εμφανίσεις του ράπερ είναι ελάχιστες και δυσεύρετες, αναμένεται σήμερα να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, πούλμαν από Αθήνα, Κοζάνη, Κομοτηνή και Καβάλα.

Το γήπεδο θα γεμίσει με πάνω από 25.000 κόσμου για τον ΛΕΞ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και τα τραγούδια του νέου του δίσκου «Μετρό».

Οι διοργανωτές της συναυλίας δήλωσαν: «τα εισιτήρια έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή», συμπληρώνοντας πως «ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτή τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω».

 


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία