Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Κουρμπέλης είπε την αλήθεια για τα πέναλτι του Παναθηναϊκού

Δημοφιλή

Για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι για να πάρει τη νίκη, αυτή τη φορά με «θύμα» τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα με «πράσινους» πρωταγωνιστές και πολλούς αβανταδόρους με στόχο έναν τίτλο που μοιάζει να έχει προδιαγεγραμμένο παραλήπτη.

Οι σχετικές πρακτικές μάλιστα συμπυκνώθηκαν σε μία δήλωση του Δημήτρη Κουρμπέλη μετά το χθεσινό (15/1) 0-1 στους «Ζωσιμάδες», μια παραδοχή που καταδεικνύει το πώς εξελίχθηκε μέχρι τώρα και πώς θα εξελιχθεί το έργο.

«Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι. Καταλαβαίνω πως θα έδιωχνε μετά. Εγώ παρακαλούσα τον διαιτητή να πάει στο VAR αυτός μου έλεγε πως κάνω θέατρο. Ένιωσα την επαφή και ήμουν σίγουρος πως ήταν πέναλτι».

Όλα αυτά για την 7η φορά σε 18 αγωνιστικές της Super League που οι «πράσινοι» βρήκαν τη λύση από την άσπρη βούλα και έβαλαν στο σακούλι τους πολύτιμους βαθμούς. Τουλάχιστον 12 βαθμούς που δεν είναι σίγουρο ότι θα τους είχαν σε διαφορετική περίπτωση.


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία