Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Κουλιεράκης ετοιμάζεται για… πρώτη

Δημοφιλή

Έτοιμος για την έναρξη της δεύτερης του χρονιάς στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που στην πρώτη του σεζόν τράβηξε τα βλέμματα πάνω του και αποτέλεσε, σε μεγάλο κομμάτι αυτής, τον βασικό αριστερό στόπερ του Δικεφάλου.

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους «ασπρόμαυρους» στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος της Super League και την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Συνολικά, στην «rookie» του χρονιά κατέγραψε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, προσθέτοντας στην στατιστική του δύο γκολ και μια ασίστ.

Παρότι προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, ο νεαρός Κρητικός δεν πρόλαβε να κάνει σε αυτήν το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Δικέφαλος βίωσε το περασμένο καλοκαίρι σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, με τους Ίνγκασον και Κάργα να αγωνίζονται και στα δύο παιχνίδια.

Ο Κουλιεράκης ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού της Βουλγαρίας, χωρίς να αγωνιστεί, ενώ έμεινε εκτός του δεύτερου παιχνιδιού.

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να μην την «πατήσουν» ξανά στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, έχοντας


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία