Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο κόσμος έδωσε την ψήφο του στον Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν… φωτιά στο παιχνίδι με την Αμπερντίν, έκανε τρομερά πράγματα με τη μπάλα στα πόδια και το δοκάρι του στέρησε το γκολ της χρονιάς, αφού πρώτα τα είχε βάλει σχεδόν με τη μισή αντίπαλη ενδεκάδα. Από τα δικά του πόδια ξεκινάει το γκολ του Κίριλ Ντεσπόντοφ που σήμανε την έναρξη της αντεπίθεσης για τη μεγάλη ανατροπή, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζει την εξαιρετική του εμφάνιση, χαρίζοντας του το βραβείο του MVP του παιχνιδιού, μέσω ψηφοφορίας που έλαβε χώρα στην επίσημη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Αμπερντίν στο Pittodrie Stadium για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στο Pittodrie Stadium κόντρα στην Αμπερντίν. Αν και ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 72′, κατάφερε με μία επική ανατροπή να κάνει το 3/3 στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Γιάννη Κωνσταντέλια , ο οποίος ταλαιπωρούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα .

Ο νεαρός εξτρέμ ήταν εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρηση και στο 73ο λεπτό με μια πολύ όμορφη ενέργεια, άδειασε τους αντιπάλους του, πάσαρε στον αμαρκάριστο Ντεσπόντοφ και αυτός σκόραρε ανενόχλητος για να δώσει το έναυσμα της ανατροπής.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze συγκέντρωσε το 52,19% των ψήφων και πήρε το βραβείο.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντελίνο Βιεϊρίνια που ήταν και οι σκόρερ του 2-1 και 2-2 αντίστοιχα».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Ο Νιόπλιας και ο Άρης

Ζουν κι αναπνέουν στον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου. Το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εμπεριέχει ιστορικό χαρακτήρα...

Στην ίδια κατηγορία