Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Καρυπίδης για τα διαρκείας ΠΑΟΚ-Άρη, Μελισσανίδη και… Μαρινάκη

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα… διαρκείας του ΠΑΟΚ, με αφορμή ερώτηση για τα οικονομικά μεγέθη, φέρνοντας τα ως παράδειγμα για τα, αρκετά λιγότερα, που έχει διαθέσει η δική του ομάδα. Σε ένα άλλο κομμάτι της τοποθέτησης του, μίλησε για τη φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον λόγο που αυτή χάλασε, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να κάνει ζημιά στον ίδιο και την ομάδα του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ομάδες της Αθήνας βάζουν πολλά εκατομμύρια, έχοντας και πολλά έσοδα. Εμείς έχουμε τηλεοπτικά 3,5 εκατ. και αυτές 13,5. Ο ΠΑΟΚ έχει 13 χιλιάδες διαρκείας και εμείς 3 χιλιάδες».

Για τις σχέσεις του με τους άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ:

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες.

Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Άρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Άρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός».


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία