Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

O Kανελλόπουλος προειδοποίησε την Ελσίνκι

Δημοφιλή

Ο Έλληνας της Ελσίνκι, Γιώργος Κανελλόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, με τον ποδοσφαιριστή των Φινλανδών να κάνει ειδική μνεία στο γήπεδο της Τούμπας και τη ατμόσφαιρα αυτού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Τούμπα είναι διάσημη για την ατμόσφαιρα της σε όλη την Ευρώπη και είναι απόλυτα κολασμένη στα μεγάλα ματς. Αρκεί να σας πω πως στα πιο καυτά παιχνίδια, η ομάδα του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο με τα ηχεία να παίζουν στο τέρμα το Hells Bells των AC/DC. Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε παίκτη να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Και το ζητούμενο είναι να μην επηρεάζεσαι από την ατμόσφαιρα. Πάντως φρόντισα να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου, για το τι θα αντικρίσουν την Πέμπτη».

Για τη Θεσσαλονίκη:

«Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα είναι εδώ από το Σάββατο και όπως αντιληφθήκατε είναι διαφορετικές οι καιρικές συνθήκες από το Ελσίνκι. Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι μια πανέμορφη πόλη, με ζεστούς ανθρώπους και ωραίο φαγητό ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είναι χαώδης όπως η Αθήνα».

Για τα όσα πέτυχε με την Ελσίνκι:

«Γιατί έχω την εντύπωση πως πέρασαν δυο χρόνια; Ήταν μια απίστευτη χρονιά και για μένα και για την ομάδα και είναι σίγουρα απόλυτα πετυχημένη. Πήραμε το Πρωτάθλημα, παίξαμε στους ομίλους του Conference, όλα ήταν τέλεια και δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Η αλλαγή του Λουτσέσκου λόγω Ιβάν»

Ο Κυριάκος Κυριάκος έδωσε νωρίτερα μεγάλη συνέντευξη στον City 106.1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο... κρίσιμη στιγμή...

Στην ίδια κατηγορία