Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο καιρός έστειλε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην πρεμιέρα των Play Off, όπου την Κυριακή (19/3) στις 19:00 θα αντιμετωπίσει στο Χαριλάου την ομάδα του Άρη. Ο σημερινός (16/3) καιρός στη Θεσσαλονίκη έδινε προβλέψεις για δυνατούς ανέμους και έτσι το επιτελείο του Δικεφάλου, αποφάσισε να μεταφέρει την προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και όχι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου οι άνεμοι θα ήταν ακόμη πιο δυνατοί.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένει την κατάσταση που θα βρεθεί ο Ίνγκι Ίνγκασον με τον Ισλανδό να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης (15/3) και παράλληλα τις πιθανότητές του, να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο της υποτροπής του τραυματισμού του Ίνγκασον και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, για να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Στα υπόλοιπα θέματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, ο Ίβαν Νέσμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα χθες, ενώ μόνοι τους δούλεψαν οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς. Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία