Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ινγκασον κι οι άλλοι

Δημοφιλή

Δεν είναι και λίγες οι εκκρεμότητες στον ΠΑΟΚ,  με τα συμβόλαια παικτών, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν.

Αυτή, φυσικά, που «καίει», έχει να κάνει με τον Ινγκασον, ενός παίκτη, που ναι μεν φέτος έχει λίγες συμμετοχές, μια και πρόσφατα επέστρεψε σε δράση, τα προηγούμενα χρόνια, όμως, αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Δικεφάλου.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Σβαμπ, με την έννοια ότι ναι μεν το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, υπάρχει όμως πρόβλεψη για την αυτόματη ανανέωσή του στο (σχεδόν βέβαιο) ενδεχόμενο, που θα πιάσει έναν προκαθορισμένο αριθμό συμμετοχών στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει ως προς τις θέσεις των γκολκίπερ, μια και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας, τόσο με τον Πασχαλάκη, όσο και με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι οι «παλιοσειρές»: Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Βαρέλα διανύουν κι αυτοί τον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους.

Οσο για τον Ροντρίγκο, αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ νωρίτερα από τον Ιούνιο, ακολουθώντας το δρόμο του Καγκάβα.

Ξεχωριστές είναι οι περιπτώσεις των Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ακπομ. Κι αυτό γιατί κι οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βαλτιμόρη: Το πλοίο που διέλυσε τη γέφυρα κουβαλούσε επικίνδυνα και εύφλεκτα υλικά

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το φορτηγό πλοίο που προσέκρουσε στη γέφυρα Francis Scott Key της Βαλτιμόρης, προκαλώντας...

Στην ίδια κατηγορία