Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο γνωστός του Ετζούκε στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως αποκάλυψε η ηλεκτρονική FORZA, ο Κιντέρα Ετζούκε είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι ο εκλεκτός του Δικεφάλου.

Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει και κάποιον να ρωτήσει αναφορικά με τους «ασπρόμαυρους». Ο λόγος γίνεται για τον Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, τον αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας. Εκτός από το γεγονός πως έχουν υπάρξει συμπαίκτες, οι δυο τους γνωρίζονται και προσωπικά.

Πιο συγκεκριμένα, Εκόνγκ και Ετζούκε έχουν αγωνιστεί συνολικά έξι φορές ως συμπαίκτες με το εθνόσημο. Για την ακρίβεια έχουν βρεθεί συνολικά μαζί στον αγωνιστικό χώρο για 228 αγωνιστικά λεπτά , μετρώντας έτσι 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Πρέπει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο 26χρονος αγωνίστηκε ως δανεικός στο Βέλγιο με την φανέλα της Άντβερπ καταγράφοντας 39 συμμετοχές με πέντε γκολ κι έξι ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως έχει την ευχέρεια να αγωνίστει τόσο στην δεξιά πλευρά όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Βαλερένγκα, στη Χέρενφεν, στη Χέρτα Βερολίνου και φυσικά σε ΤΣΣΚΑ και Αντβέρπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία