Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ελβετός θαυμαστής Κούτσια στις ΗΠΑ

Δημοφιλή

Ο Γιώργος Κούτσιας θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό τους Chicago Fire.

Ο Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία του 2.5 εκατομμύρια ευρώ και θα κρατήσει και 20% μεταπώλησης.

Ο λόγος που οι Αμερικάνοι ενδιαφέρθηκαν για τον Κούτσια, είναι ο Γκέοργκ Χάιτζ, ο 55χρονος αθλητικός διευθυντής των Chicago Fire.O Ελβετός Sport Director με σημαντική θητεία στη Βασιλεία έχει περάσει ένα ευρωπαϊκό μοντέλο στην ομάδα του και προσπαθεί να αποκτά ποδοσφαιριστές σε παραγωγική ηλικία.

Δείγμα αυτού είναι πως ο Μ.Ο. ηλικίας τoυ ρόστερ του συγκεκριμένου συλλόγου είναι 24.1 έτη! Εντυπωσιακό αν σκεφτεί πως το MLS φημιζόταν για ποδοσφαιριστές που πήγαιναν σε αυτό στη δύση της καριέρας του.

Ο Χάιτζ λοιπόν ήξερε τον Κούτσια και θα έλεγε κανείς πως είναι… θαυμαστής του. Πώς όμως ένας Ελβετός ήξερε τόσο καλά τον νεαρό φορ του ΠΑΟΚ, που έφτασε σε σημείο να πείσει την… κόκκινη μηχανή να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Aυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο 55χρονος πριν μερικά χρόνια είχε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου! Ωστόσο, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Όμως, ο 55χρονος δεν ξέχασε τον Κούτσια, είδε την ευκαιρία και αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου, καθώς η ομάδα του έψαχνε επιθετικό. Η δεύτερη πρόταση τελικά ικανοποίησε τους «ασπρόμαυρους» και ο Κούτσιας θα αγωνίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία