Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ο Έκονγκ, το Copa Africa και η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή

Η Νιγηρία του Γουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ συνεχίζει να προελαύνει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, και μετά την πρόκριση της επί της Αγκόλα (1-0), έκλεισε τη θέση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, και παράλληλα την παραμονή της στην Ακτή Ελεφαντοστού, σχεδόν, μέχρι τέλους.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Σούπερ Αετοί» θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη (7/2, 19:00 ώρα Ελλάδας) τη Νότιο Αφρική, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν η παρουσία τους δεν θα σταματήσει εκεί, αφού η διοργάνωση έχει και μικρό τελικό.

Σε περίπτωση που η Νιγηρία προκριθεί στον μεγάλο τελικό, οι υποχρεώσεις του Έκονγκ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής (11/2), με τη σέντρα του τελικού να είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 ώρα Ελλάδας. Διαφορετικά, θα πακετάρει τις αποσκευές του λίγο νωρίτερα, μιας και ο μικρός τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο (10/2), και πάλι στις 22:00 το βράδυ.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, από το οποίο θα προκύψουν τα ζευγάρια μικρού και μεγάλου τελικού, είναι αυτό της διοργανώτριας Ακτής Ελεφαντοστού, με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρωταθλήτρια Βελγίου η Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ μπήκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Βελγίου με χάντικαπ εννέα βαθμών από την κορυφή, ωστόσο έκανε...

Στην ίδια κατηγορία