Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Έκονγκ και οι ομοιότητες με το μαρκάρισμα του Κιελίνι (videos)

Δημοφιλή

Η Νιγηρία βρίσκεται ξανά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπου θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, και ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ έχει συνεισφέρει σημαντικά σε αυτή την τρομερή πορεία της Εθνικής του. Πέραν των αμυντικών και ηγετικών του καθηκόντων, ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έχει αποδειχθεί λύση και στο σκοράρισμα, αφού έχει σκοράρει δύο γκολ με πέναλτι, ενώ ανέλαβε την ευθύνη, κι επίσης ευστόχησε, και στη διαδικασία των πέναλτι, κόντρα στη Νότιο Αφρική στα ημιτελικά.

Για να φτάσουν εκεί οι «Σούπερ Αετοί» έπρεπε αρχικά ο Έκονγκ να ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα από την «άσπρη βούλα», αλλά και να αντιδράσει αστραπιαία, σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση της Νοτίου Αφρικής στο 119! Τότε υπό τον φόβο να φύγει στην κόντρα ο αντίπαλος εξτρέμ και τα πράγματα να γίνουν επικίνδυνα για την ομάδα του, έκανε τα… πάντα για να τον σταματήσει, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα κι έσβησε τη φωτιά.

Μάλιστα, συμπατριώτες του συγκρίνουν αυτό του του φάουλ με ένα ανάλογο που έκανε ο σπουδαίος Τζόρτζιο Κιελίνι στην παράταση του τελικού του Euro 2020. Υπενθυμίζεται ότι το τρόπαιο κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Ιταλοί λύγισαν τους Άγγλους για να το πάρουν μαζί τους στη Ρώμη.

Δείτε παρακάτω τις δύο φάσεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία