Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Έκονγκ δεν είναι σε mood… πικ νικ

Δημοφιλή
Στην προημιτελική φάση του Κόπα Άφρικα βρίσκεται πλέον η Εθνική Νιγηρίας, με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ να σχολιάζει την πορεία της ομάδας την κρίσιμη αναμέτρηση που έρχεται κόντρα την Ανγκόλα επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «θα πρέπει να είμαστε συνεχώς σε κατάσταση συναγερμού και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

 

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχικός των «αετών» και αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα εύκολα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτή την διοργάνωση. Έχουμε παίξει με την Ισημερινή Γουινέα, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Γουινέα Μπισάου και το Καμερούν και κανένα από τα παιχνίδια δεν ήταν… πικνίκ», σημείωσε αρχικά ο έμπειρος στόπερ και πρόσθεσε:

«Από τα προημιτελικά και έπειτα, θα είναι αρκετά δυσκολότερα τα πράγματα, γιατί όλες οι ομάδες έχουν το πιστεύω ότι είναι αρκετά καλές για να κατακτήσουν το τουρνουά. Συζητάμε μεταξύ μας για το τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχει καμία ξεκούραση πάνω στα κουπιά μας. Είδαμε την Γουινέα να αποκλείει την Ισημερινή Γουινέα που πέρασε ως η καλύτερη ομάδα από τον πρώτο όμιλο.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να είμαστε συνεχώς σε κατάσταση συναγερμού και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία