Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ο εφιάλτης του Τερίμ ονομάζεται Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Προ λίγων ημερών γνωστοποιήθηκε η συμφωνία που επήλθε μεταξύ Παναθηναϊκού και Φατίχ Τερίμ με γνώμονα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πράσινων κατόπιν της αποδέσμευσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο. Κατά την άφιξή του στην Αθήνα έστειλε μήνυμα πρωταθλήματος, έχοντας εκκινήσει τα προγράμματα προπονήσεων με το γκρουπ ποδοσφαιριστών του ενόψει της επανέναρξης της Super League.

Από τη στιγμή που ο 70χρονος Τούρκος προπονητής επέλεξε να συνεχίσει τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμενόμενα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου του οποίου ο πατέρας κάθε άλλο παρά ευχάριστες αναμνήσεις του ξυπνά. Για την ακρίβεια, συνιστά μία άκρως κακή παρένθεση για εκείνον δεδομένου πως αμφότεροι συνυπήρξαν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και την Μπεσίκτας να του στερούν την κατάκτηση του τροπαίου την αγωνιστική περίοδο 2002-2003.

Όπως φάνταζε λογικό τουρκικά ΜΜΕ ορμώμενα από τη μεταξύ τους προϊστορία σε σχετικές αναφορές τους επισήμαναν πως πλέον «ο Φατίχ Τερίμ πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Ελλάδα, ο οποίος έχει τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ, πρώτο στη βαθμολογική κατάταξη της SL και μπροστά από τον Παναθηναϊκό με έναν βαθμό».


Τελευταία νέα

Θα κρατήσει τον Μάντζιο στον Άρη ο Καρυπίδης;

Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή μέσα στα επόμενα 24ωρα για το στρατόπεδο του Άρη. Δεν έχουν περάσει δύο μέρες...

Στην ίδια κατηγορία