Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Δήμαρχος Μπριζ βλέπει και λέει ότι τον βολεύει!

Δημοφιλή

«500 οπαδοί χωρίς εισιτήριο προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο», δηλώνει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Μπριζ Ντιρκ Ντε Φόου. Το στάδιο ήταν ακόμη κλειστό, τρείς ώρες πριν αρχίσει το ματς, προσπάθησαν να μπουν. Φυσικά υπήρχε πρόβλημα, η αστυνομία έπρεπε να παρέμβει», τονίζει.

Στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αστυνομική βία, απαντά ότι έγινε χρήση αντλίας νερού για να διαλυθεί το πλήθος και να απωθηθεί. Μάλιστα καταγγέλει ότι στο κέντρο της Μπριζ βανδαλίστηκαν μνημεία. «Αυτό δεν είναι καλό για την φήμη της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε» τονίζει.

Φυσικά όμως, όλα αυτά συνέβησαν χωρίς να γίνει το παραμικρό αρχικά, με την συμπεριφορά της αστυνομίας προς τους οπαδούς του Δικεφάλου να είναι τουλάχιστον ρατσιστική, καθώς έδειχναν με την συμπεριφορά τους πως είχαν να κάνουν με… ζώα και όχι με ανθρώπους.

Δεν είπε ότι είναι αδιανόητο μέσα σε πλήθος με μικρά παιδιά να πετάει η αστυνομία νερό από την αύρα και να διακινδυνέψουν ζωές, αφού υπήρχε και ο κίνδυνος να ποδοπατηθούν άνθρωποι!

Αλλά απ’ ότι φαίνεται για τον Ντιρκ Ντε Φόου και την αστυνομία από το Βέλγιο, είναι πιο σημαντικά τα μνημεία μιας πόλης και όχι ανθρώπινες ζωές. Ένας άνθρωπος που είχε δώσει εντολή να συλληφθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν είχαν εισιτήριο, ακόμα και μέσα στην πόλη της Βρύγης και όχι έξω ή κοντά στο γήπεδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία