Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Δαρέλας έδωσε την λύση στον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Σημαντικό τρίποντο για τον ΠΑΟΚ Β, που σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Κοζάνης, επικρατώντας με 1-0 χάρις σε πέναλτι-γκολ του Αργύρη Δαρέλα, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στην Ευκαρπία, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια υπεροχή, που δεν κατάφερε ουσιαστικά να την μετατρέψει την υπεροχή του σε κάποια φάση, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 9′ η φιλοξενούμενη Κοζάνη βρήκε την πρώτη της, και ίσως μεγαλύτερη για αυτήν στο πρώτο μέρος, ευκαιρία της, με τον Κουφά να σουτάρει από τα όρια της περιοχής, και τον Μπαλωμένο να απομακρύνει εντυπωσιακά, στην επιστροφή του στα παιχνίδια μετά από οκτώ περίπου μήνες.

Στο 13′ ο ΠΑΟΚ Β αναπτύχθηκε όμορφα, με τον Σπυράκο να βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, τον Φίλων να φεύγει σε θέση τετ α τετ με τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Φίκα να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργύρης Δαρέλας που ήταν εύστοχος, για να γράψει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Β στο 14′.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετές μάχες στο κέντρο και ελάχιστες καλές στιγμές, με αυτή του Δαρέλα να ξεχωρίζει, όταν στο 30′ έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, ελίχθηκε, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Μπογκντάνοβιτς.

Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Δημήτρης Κωττάς ήταν άτυχος, αφού έμεινε στο έδαφος και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Μαξ Σνάουτσνερ να περνάει στη θέση του στο 42′, και τον Γιαξή να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας. Η Κοζάνη στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους είχε μια πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Μπαλωμένου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια, με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με τους φιλοξενούμενους να προχωρούν σε μια κίνηση, με τον Γιάκο να περνά αντί του Κουφά. Στο 49′ ο Μπαλωμένος χρειάστηκε να κάνει ακόμα μια επέμβαση, όταν ο Καλλέργης έφυγε σε θέση τετ α τετ, με τον νεαρό πορτιέρε να βγάζει με τα πόδια.

Αυτή ήταν ίσως και η μοναδική καλή στιγμή που είχε να επιδείξει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το φινάλε. Η Κοζάνη πήρε τη μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν κατάφερε να βρει κάποια αντίστοιχα καλή στιγμή, μέχρι το 82′. Τότε ο Μπαλωμένος χρειάστηκε να παρέμβει, ακόμα πιο εντυπωσιακά, όταν είπε όχι σε δυνατό σουτ του Καλλέργη, μέσα από την περιοχή!

Ο ΠΑΟΚ Β προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, και στο 91′ έφτασε μια ανάσα από το 2-0, όταν ο Μπογκντάνοβιτς σταμάτησε εντυπωσιακά τον Σαποβάλοφ, για να κρατήσει το σκορ στο 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση, με τον ΠΑΟΚ Β να κρατά το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, για να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος (85′ Μπράντονιτς), Γκούμας (62′ Σαποβάλοφ), Δαρέλας (85′ Κιτσάκης), Κανίς (62′ Νινούα)

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκάντοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (86′ Κανούλας), Ίτσιος, Παπαδόπουλος Ι. (86′ Ψάλτης), Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (66′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος (72′ Μάγκανιτς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει στα… πιτς ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με...

Στην ίδια κατηγορία