Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο απολογισμός του Λουτσέσκου που μίλησε για όλα

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και έκανε τον δικό του απολογισμό από όλα όσα έγιναν στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Αναλυτικά τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Για το πως πήγε γενικά η προετοιμασία:

«Υπάρχουν δύο παράμετροι. Το ένα που είναι και το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν μια από τις καλύτερες προετοιμασίες που είχα. Οι παίκτες που ήρθαν εδώ είχαν συμμετοχή, καλή αντίληψη των καταστάσεων. Όσο για τους ποδοσφαιριστές που ήταν μαζί μας από τα προηγούμενα χρόνια, ξέρουν ακριβώς τι χρειαζόμαστε.

Από την άλλη, πρέπει να κλείσουμε το γκρουπ, όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Χρειαζόμαστε κάποιους ποδοσφαιριστές που πρέπει να έρθουν. Κάθε ημέρα είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο, για την προπόνηση, την προσαρμογή στην ομάδα και την αγωνιστική κατάσταση. Ακόμα και ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρσι μαζί μας, και θα μπουν στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν σε καλή κατάσταση.

Οι υπόλοιποι που θα αποκτηθούν, θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν στην ομάδα. Για αυτούς τους λόγους, θα ήθελα να έχω όσο πιο γρήγορα μπορούμε, ολόκληρο το γκρουπ μας στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό για ολόκληρη την επερχόμενη σεζόν».

Για την «εικόνα» που έχει από το φετινό ρόστερ:

«Αυτή είναι η κατάσταση. Λίγο- πολύ αυτό έγινε την περασμένη σεζόν και αυτό είναι κομμάτι του οργανισμού μας και της φιλοσοφίας μας. Τώρα μπορώ να σας πω ότι κάνουμε ένα βήμα μπροστά και βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τώρα υπάρχουν οι λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Σε γενικές γραμμές, η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι».

Για την κατάσταση στην επίθεση, μετά την πώληση του Τσόλακ και τον τραυματισμό του Ολιβέιρα:

«Είναι φυσιολογικό, όταν χάνεις δύο επιθετικούς με εμπειρία, που ξέρουν άψογα τον τρόπο που αγωνίζεσαι, είναι πρόβλημα. Αλλά προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση για να βρούμε τη λύση.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο, το χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας είναι μικρό. Αλλά σε μια εβδομάδα, δέκα ημέρες θα πρέπει να είμαστε εκεί με μια ομάδα έτοιμη να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ στηριχθεί για τα παιχνίδια με τη Λέφσκι στο υπάρχον γκρουπ, συν τους Μπίσεσβαρ και Τόμας:

«Είναι προφανές ότι κυρίως θα στηριχθούμε στους ποδοσφαιριστές που είναι εδώ, καθώς ακολούθησαν την προετοιμασία και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, παίρνοντας λεπτά στα φιλικά παιχνίδια.

Αλλά όπως έχω πει, σε αυτού του είδους τις καταστάσεις πρέπει να προσαρμοστείς. Δεν ξέρω να σας πω, γιατί πρέπει να δω τον Μπίσεσβαρ στην προπόνηση. Πρέπει να δω και τον άλλον ποδοσφαιριστή, που δεν θα πω το όνομα του γιατί δεν ξέρω αν έχει κλείσει η συμφωνία (σ.σ. Τόμας).

Αυτή τη περίοδο πρέπει να κινούμαστε μέρα με την ημέρα. Μετά από αυτή την προετοιμασία μπορώ να σας πω ότι έχω καλό προαίσθημα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είχαμε κάποια φιλικά κόντρα καλούς αντιπάλους, παίζοντας δυνατά παιχνίδια, που ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας».


Τελευταία νέα

Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις της πρόκρισης του ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ Morris τα κατάφερε και με γκολ της Βάσιας Γιαννακά στο 117ο λεπτό, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0...

Στην ίδια κατηγορία