Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Αντρίγια είναι πάνω από… όλους

Δημοφιλή

Έχοντας επανέλθει από το απαιτητικό διάστημα των ενοχλήσεων που είχε αποκομίσει και επί της ουσίας τον έθεσαν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου για περίπου έναν μήνα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δήλωσε εκ νέου «παρών» από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον υπολογίζεται από πλευράς Ρουμάνου τεχνικού ενόψει συνέχειας. Ανεξαρτήτως του διαστήματος της απουσίας του, όμως, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός διατηρεί ακόμη στην «κατοχή» του τρεις στατιστικές πρωτιές σε αντίστοιχες κατηγορίες που κάθε άλλο παρά απαρατήρητες περνούν.

Ο λόγος για τη συχνότητα σκοραρίσματος ανά αγωνιστικά λεπτά, εκεί που ο «Ζίλε» διατηρεί την πρώτη θέση με γκολ ανά 135 μπροστά από τους Τόμας Μουργκ με ένα λιγότερο και Μπράντον Τόμας με τέρμα ανά 152 αγωνιστικά λεπτά καθώς επίσης και για τα συνολικά σουτ ανά παιχνίδι με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να φιγουράρει εκ νέου πρώτος με 1.8. Πίσω του βρίσκονται οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Άλι Σαμάτα έχοντας αμφότεροι από 1.4.

Ακόμη μία του πρωτιά εντοπίζεται και στα σουτ στο στόχο δεδομένου πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σημειώνει κατά μέσο όρο 0.9, ακολουθούμενος από τους Μπράντον Τόμας και Ζόαν Σάστρε με 0.8 και 0.7 αντιστοίχως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία