Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο αναντικατάστατος Μεϊτέ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-1 στην Τούμπα και θα χρειαστεί να πάρει την νίκη στον επαναληπτικό αγώνα της Λεωφόρου, εάν θέλει να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, για να δώσει κάποιες ανάσες στους βασικούς του ποδοσφαιριστές αλλά και να κρατήσει ενεργούς τους υπόλοιπους του ρόστερ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ένας από τους παίκτες της πρώτης γραμμής του Δικεφάλου που έκατσε στον πάγκο ήταν ο Σουαλιό Μεϊτέ. Ο Γάλλος αποτελεί σίγουρα μια σταθερά στο χώρο του κέντρου για τον ΠΑΟΚ και είναι, μαζί με τον Κοτάρσκι, αναντικατάστατοι την φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον προχθεσινό αγώνα (14/2) με το «Τριφύλλι», ο 29χρονος μπαίνει ως αλλαγή στο 63’ και αλλάζει την εικόνα των «ασπρόμαυρων» στην μεσαία γραμμή, ενώ και στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί στο ρόστερ εκτός από τον Μεϊτέ να υπάρχουν και οι Τσιγγάρας-Σβαμπ αλλά κανείς από τους δυο δεν έχει το πακέτο του Γάλλου. Ο Μεϊτέ παρέχει μια προστασία στο κέντρο για τον Δικέφαλο, ενώ παράλληλα μπορεί να ανεβάσει την μπάλα στο γήπεδο αλλά και να πατήσει περιοχή, όπως βλέπουμε περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια.

Μιλάμε λοιπόν για έναν ποδοσφαιριστή-βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ, που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να απουσιάζει από την ενδεκάδα, ειδικά στα μεγάλα ματς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία