Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Δεν γίναμε ξαφνικά η χειρότερη ομάδα, ν΄ αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Δημοφιλή

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ προσπάθησε στις δηλώσεις του να εξηγήσει το πώς ήρθε η βαριά ήττα για την ομάδα του.

«Κακή συνθήκη, κακό παιχνίδι και αποτέλεσμα για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και μετά το 0-1 και μετά το 1-2. Ο Ολυμπιακός βρήκε ανοικτούς χώρους στις αντεπιθέσεις του και μας έκανε ζημιά» τόνισε ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός.

Και πρόσθεσε: «Δεν παίξαμε το παιχνίδι μας σήμερα. Στο ημίχρονο μας ζήτησε ο κ. Λουτσέσκου να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μας πρέσαρε. Δεν αντιδράσαμε σωστά, σε ένα παιχνίδι που είχαμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Είχαμε άσχημη αντίδραση, δεχτήκαμε δύο πανομοιότυπα γκολ. Εμείς τώρα έχουμε την Τετάρτη μία καλή ευκαιρία, να πάμε στη Λεωφόρο, να παίξουμε με διαφορετικό πνεύμα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Χάσαμε, αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Είμαστε καλή ομάδα. Δεν γίναμε ξαφνικά η χειρότερη ομάδα. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία