Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντεμπουτάρουν μαζί Τακιανός-Σμιθ;

Δημοφιλή

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί εδώ και λίγο καιρό ο Φώτης Τακιανός δεδομένου πως κατόπιν τους αποκλεισμού από το Κύπελλο Ελλάδος επήλθε η λύση της συνεργασίας του με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ. Ο Έλληνας τεχνικός βρήκε στην Αστάνα ένα νέο σταθμό στην καριέρα του και το αξιοσημείωτο είναι πως δύναται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα του πρώην παίκτη του στον ΠΑΟΚ, Κένταλ Σμιθ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε συμβόλαιο στη Νίζνι Νόβγκοροντ συγκεντρώνοντας αρκετές πιθανότητες προκειμένου να σημειώσει και εκείνος την πρώτη του εμφάνιση στην τρέχουσα ομάδα του μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε προ λίγων μηνών εκτός αγωνιστικού χώρου και επί της ουσίας του κόστισε τη θέση στους «ασπρόμαυρους».

Αναφορικά με τη χθεσινή υποχρέωση της Νίζνι Νόβγκοροντ κόντρα στην Ουράλμας, αξίζει να ειπωθεί πως ο Κένταλ Σμιθ απουσίασε κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που επιβεβαιώσει το σενάριο να αγωνιστεί στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του θα ντεμπουτάρει μαζί με τον Φώτη Τακιανό που επίσης θα πραγματοποιήσει το πρώτο επίσημο κοουτσάρισμά του στην Αστάνα! Στα του προγράμματος η Αστάνα υποδέχεται τη Νίζνι Νόβγκοροντ προσεχώς και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή με φόντο τα πλέι-άουτ της VTB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποθέωσε Πόρτερ-Μαργαρίτη ο Νεραντζάκης

Κέρδισε το Μαρούσι, αλλά και μία θέση στα Play off ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος επικράτησε στο Παλατάκι με...

Στην ίδια κατηγορία