Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντάντας: «Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί στην τελική προσπάθεια»

Δημοφιλή

Ο Τιάγκο Ντάντας υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτά που άξιζε από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είναι και η πρώτη στην βαθμολογία. Eμείς αξίζαμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, δεν θυμάμαι κάποια άλλη φάση του Παναθηναϊκού στο ανοιχτό γήπεδο πέρα από την φάση του Σπόραρ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε καθώς αστοχήσαμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο ποτέ δεν είναι δίκαιο, θα πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στην τελική προσπάθεια και να το αλλάξουμε αυτό στα επόμενα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι στην τελική προσπάθεια να αντιδράσουμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Kαταφέραμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γίναμε πιο επιθετικοί στα τελευταία λεπτά, πιο αποφασιστικοί αλλά δεν πήραμε τίποτα. Το σίγουρο είναι πως ήμαστε μια καινούργια ομάδα, παίζουμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να είμαστε πίσω στην βαθμολογία αλλά πρέπει να αντιδράσουμε καθώς σήμερα μας έλειψε η ηρεμία μας και η γενναιότητά μας».

Για την αντίδραση του κόσμου στο τέλος του αγώνα:

«Tους θέλουμε δίπλα μας, είναι σημαντικό για εμάς. Μας το έχουν δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν μακάρι να τους δώσουμε και εμείς μια χαρά κατακτώντας το κύπελλο».


Τελευταία νέα

Έμεινε ξανά εκτός ο Σάστρε

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν...

Στην ίδια κατηγορία