Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νικητής στο θρίλερ

Δημοφιλή

Μεγάλες συγκινήσεις επιφύλασσε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, με το Δικέφαλο να βγαίνει νικητής με 2-0.

Στο 12΄ ο Κούρτιτς νίκησε με πέναλτι τον Γιαννιώτη. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε από τον Τζήλο (αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR), μετά από χέρι του Χατζηισαΐα σε κεφαλιά του Ινγκασον.

Στο 82΄ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κυβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (επικίνδυνο φάουλ στον Τσαούση). Στο 85΄ο Ολιβέιρα σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος έφθασε στο 1-1, με το γκολ του Τζοβάρα. Ο ΠΑΟΚ είχε ελάχιστα λεπτά ν΄ αντιδράσει, αλλά ο Νάρεϊ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά τη σέντρα του Ζίβκοβιτς, λυτρώνοντας τους γηπεδούχους.ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια (Σάστρε 75’), Ντάντας (Μπίσεσβαρ 75’), Κούρτιτς (Σβαμπ 80’), Αουγκούστο (Φιλίπε Σοάρες 80’), Αντρίγια, Νάρεϊ, Μπράντον (Ολιβέιρα 63’).
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρες, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (Τζοβάρας 80’), Μουνίθ (Οικονομίδης 90+),Ρομπάιγ (Ροτάριου 62’), Τζαβίδας (Κάρτανσον 62’).


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία