Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νίκησε κι έρχεται Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή

Την Τετάρτη φθάνει η αποστολή της Σλόβαν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Χθες η ομάδα της Μπρατισλάβας νίκησε εύκολα εκτός έδρας τη Σένιτσα με 3-0, πραγματοποιώντας εμφάνιση, που ικανοποίησε και τον προπονητή της.

«Μετά από όχι καλά αποτελέσματα, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Κάπως έτσι πρέπει να παίζουμε, αλλά είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι ίδια όλα τα παιχνίδια» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Βλαντιμίρ Βάις, που συμπλήρωσε: «Τις προηγούμενες ημέρες είχα συζήτηση με τους παίκτες μου, οι οποίοι κατάλαβαν ότι πρέπει ακόμα να δώσουν ποιοτικές παραστάσεις και εμείς ως προπονητές είμαστε εδώ για να τους προετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Συνεχίζουμε, πάμε Θεσσαλονίκη για να παίξουμε έναν καλό αγώνα με καλό αποτέλεσμα, θα δούμε, ο ανταγωνισμός είναι φυσικά πιο απαιτητικός από το πρωτάθλημά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επιστροφή στις προπονήσεις για Εκόνγκ!

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον «τελικό» κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει με...

Στην ίδια κατηγορία