Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νίκη στο ντεμπούτο του ο Λύρατζης

Δημοφιλή

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο με 3-1, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League έχοντας ως βασικό τον Λευτέρη Λύρατζη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες ήταν ο Κρεσπί, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες είναι στην με 23 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βέργος πήρε την κάθετη πάσα από τον Έντερ, έφυγε στην αντεπίθεση, όμως το πλασέ του από διαγώνια θέση πέρασε άουτ.

Ωστόσο τρία λεπτά μετά η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε την απάντηση και πήρε το προβάδισμα. Ο Μιριτέλο έδωσε στον Καλτσά, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έβγαλε την σέντρα και ο Ρεγκίς με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες. Στο 34ο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Έντερ από τον Μουνάφο μέσα στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέργος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γραμματικάκη, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 38′ άγγιξαν το γκολ, όταν ο Καλτσάς έκανε το γέμισμα, με στόχο τον Κρεσπί, αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Βέργος έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Γραμματικάκης μπλόκαρε σταθερά. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0. Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυναμικά και διπλασίασέ τε τέρματα του με τον Ρεγκίς. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καστάνιο έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Ρεγκίς με κοντινό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στο 64ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με το αυτογκόλ του Καστάνιο. Ο Ντιρκς έβγαλε τη σέντρα, ο Ντε Μποκ νίκησε τον Λύρατζη στον αέρα, η μπάλα κόντραρε στον Καστάνιο και κατέληξε στα δίχτυα του Γραμματικάκη για το 1-2 των Περιστεριωτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία