Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Nίκι Χάγεν: «Αρχίζουμε να κάνουμε τις άλλες ομάδες… νευρικές»

Δημοφιλή

Ο Νίκι Χάγεν είδε την ομάδα του να κερδίζει και την Αντβέρπ, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία.

«Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα, αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν βλέπεις πώς το γήπεδο… φλέγεται ξανά, μπορείς μόνο να είσαι ικανοποιημένος» δήλωσε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μείωσε κι άλλο την απόσταση από τη δεύτερη θέση, ωστόσο ο Χάγιεν δεν θέλει να βλέπει πολύ μακριά: «Απλώς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε βήμα προς βήμα. Αν πρόκειται να σκεφτείς πέρα από το επόμενο παιχνίδι, τότε θα κάνεις λάθος. Αλλά νιώθουμε ότι αρχίζουμε να κάνουμε τις άλλες ομάδες νευρικές. Τι άλλαξε λοιπόν; Δεν μπορείτε να ξεχάσετε ότι ο Ρόνι Ντέιλα (σ.σ. ο προκάτοχός του στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ) είχε ήδη δουλέψει πολύ σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν όλα άσχημα, σίγουρα υπήρχαν πράγματα πάνω στα οποία μπορούσαμε να χτίσουμε. Απλώς προσπαθήσαμε να φέρουμε λίγο περισσότερη σαφήνεια. Δεν χρειάζεται να διδάξεις σε αυτούς τους παίκτες πώς να παίζουν ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να τους δώσουμε λίγη αυτοπεποίθηση και να καταστήσουμε σαφές ότι τους επιτρέπεται επίσης να κάνουν λάθη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία