Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Nέσμπεργκ: «Εξαιρετική εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Νορβηγός στόπερ αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό, που υπάρχει στη θέση των στόπερ, αλλά και στην εμπειρία του ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Ήθελα πολύ να έρθω σε ένα δημοφιλές πρωτάθλημα σε μια μεγάλη ομάδα. Μέχρι στιγμής η εμπειρία είναι εξαιρετική όσον αφορά και την εξέλιξη μου, αλλά και το τι έχω συναντήσει και περιμένω τη συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα στόπερ:

«Έτσι πρέπει να είναι στις μεγάλες ομάδες. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός να είναι υψηλός ώστε να αποδίδει καλύτερα η ομάδα. Το βιώνουμε και εμείς αυτό στις προπονήσεις και θέλουμε να συμβαίνει γιατί μας κάνει καλό σαν ομάδα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή του στο ντέρμπι:

«Ο καθένας θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Αισθάνθηκα πολύ καλά που μπήκα να αγωνιστώ. Εμείς καλούμαστε πάντα να είμαστε έτοιμοι. Χάρηκα που μπήκα να βοηθήσω».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Κάθε φορά βλέπουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας σαν “τελικό”. Λειτουργούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έτσι έχουμε προετοιμαστεί και για το ματς με τον Αστέρα. Είναι μια σκληρή και δυνατή ομάδα, πρέπει και εμείς να εμφανιστούμε έτσι και πάμε για να κερδίσουμε».


Τελευταία νέα

Τι ώρα φτάνει το Άγιο Φως στην Ελλάδα

Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός για το Πάσχα των Ορθόδοξων πρόκειται να γίνει το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου...

Στην ίδια κατηγορία