Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Νέσμπεργκ: «Εχουμε απουσίες, έχουμε όμως και τις λύσεις»

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ βρήκε μετά από αρκετό καιρό μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όντας ο παρτενέρ του Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πάντα εδώ, είναι καλή ομάδα που παίζει με τον δικό της τρόπο» δήλωσε αρχικά μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, και πρόσθεσε: « Το γήπεδο δεν είναι ιδανικό. Στο τέλος βγάλαμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες και αν αυτές δημιουργούν πίεση στους παίκτες: «Δεν είναι πίεση, ο κάθε παίκτης θέλει να μπαίνει στο γήπεδο και να παίζει. Υπάρχουν απουσίες αλλά υπάρχουν λύσεις και παίκτες για να τις καλύψουν, δεν αισθανόμαστε κάποιο άγχος γι’ αυτό».

Για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με τη Λαμία και τη σημασία της σημερινής νίκης στις Σέρρες: «Η νίκη είναι η πιο σημαντική, οι διαφορές θα είναι κλειστές από την πρώτη μέχρι την τέταρτη θέση, το κάθε τρίποντο είναι εξίσου σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό παίρνοντας όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το αν ένιωσε πως η ομάδα έχανε ενέργεια στο παιχνίδι: «Δεν νομίζω, ίσως να ήμασταν λίγο κουρασμένοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαν τις στιγμές μας, είχαμε και εμείς τις δικές μας, καταφέραμε και βρήκαμε τα γκολ για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ρεκόρ του Βιεϊρίνια:«Είναι απίστευτο σε αυτή την ηλικία να έχεις αυτή την ποιότητα στο γήπεδο, είναι κάτι απίστευτο. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχω παίξει, εξαιρετικός αρχηγός, νοιάζεται για όλους τους συμπαίκτες του στ’ αποδυτήρια, έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον Αντρέ»

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να παίξει και αυτός ποδόσφαιρο μέχρι τα 38 του: «Εύχομαι πως θα τα καταφέρω, θα δούμε όμως…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία