Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νεραντζάκης: «Αστείρευτο ταλέντο ο Πόρτερ»

Δημοφιλή

Στην έλευση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νερατζάκης, τονίζοντας πως ο Αμερικανός σταρ διαθέτει αστείρευτο ταλέντο και μπορεί να κάνει τον Δικέφαλο καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«Διανύουμε μία ιδιαίτερη εβδομάδα, στην οποία μπήκαμε έχοντας κερδίσει μετά από πολύ καιρό και αμέσως μετά υποδεχτήκαμε στην ομάδα μας ένα σπουδαίο παίκτη. Ο συνδυασμός αυτός, ήταν λογικό να δημιουργήσει μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, την οποία είναι αλήθεια ότι την χρειαζόμασταν. Και εμείς μέσα στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Είναι ξεκάθαρο ότι τονώθηκε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, υπάρχει ενθουσιασμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η παρουσία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι πρόκειται για έναν αστέρα του ΝΒΑ, ένα παίκτη με αστείρευτο ταλέντο που μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Είναι μία ευχάριστη κατάσταση αυτό που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες.

Χρειάζεται σωστή διαχείριση από όλους μας, για να βοηθήσουμε τον Πόρτερ να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα που έχει μπροστά του και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή στα Playoffs.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Λαύριο, μία πολύ αξιόλογη ομάδα, καθώς με νίκη θα πλησιάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία