Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέο πρόστιμο για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το πρόστιμο των 500 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για υβριστικά συνθήματα στο παιχνίδι με το Μαρούσι, όπως ενημέρωσε ο Αθλητικός Δικαστής.

Αναλυτικα:

50/12-1-2024

ΠΑΟΚ ΚΑΕ

«1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896) που διεξήχθη την 6-1-2024 και

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ): α) για την παράβαση της διάταξης του άρθρου 34 παρ. 1 σχετικά με τις ηχητικές παρεμβάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα και β) για πειθαρχικό παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα, παραπτώματα που αναφέρονται στην ίδια κλήση και έλαβαν χώρα κατά τον ως άνω αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία