Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νέο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Δημοφιλή

Την αναζήτηση του νέου της προπονητή συνεχίζει η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Φαβορί για τον πάγκο των Κόκκινων ήταν από την πρώτη στιγμή ο Τσάμπι Αλόνσο, όμως ο Ισπάνος αποφάσισε να παραμείνει στην Λεβερκούζεν για ακόμα έναν χρόνο. Επόμενος στην λίστα της Λίβερπουλ ήταν ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, με την περίπτωση του Πορτογάλου να απομακρύνεται το τελευταίο διάστημα.

Κάπως έτσι, στο προσκήνιο έρχεται ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο αγγλικός σύλλογος και ο Ολλανδός τεχνικός έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις και πλέον αυτός είναι το μεγαλό φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κλοπ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Σλοτ με την Φέγενορντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να έχουν προγραμματίσει μια ακόμα συνάντηση με τον 45χρονο προπονητή και μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία