Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα προσθήκη για τη γυναικεία ακαδημία

Δημοφιλή

Την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή,  Άγγελο Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε σήμερα (26/8) η ακαδημία ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, για την φετινή χρονιά.

Ο Άγγελος Παπαδόπουλος θα αναλάβει την Κ12 του ποδοσφαίρου γυναικών, ο οποίος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Παπαδόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Άγγελος Παπαδόπουλος θα αναλάβει την Κ12 του Ποδοσφαίρου γυναικών. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Με σύμμαχο το πάθος του για το ποδόσφαιρο, τις γνώσεις που έχει αποκομίσει, και την όρεξη του για δουλειά, καλείται να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά «Ισόβιων Πρωταθλητριών».

Οι δηλώσεις του Άγγελου Παπαδόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, και θα κάνω το καλύτερο δυνατό να εκπροσωπήσω τον Σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο Ακαδημιών, κ. Αντώνη Κιουρεξίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω την Κ12. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία σε όλες τις αθλήτριες!».


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία