Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 13η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη την Γλυφάδα από την οποία και ηττήθηκε με 2-18, έχοντας παίξει δύο παιχνίδια μέσα σε περίπου 15 ώρες.

Η ομάδα από την Αθήνα συνεχίζει την αήττητη πορεία της με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα σε μια πολύ καλύτερη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έκανε στο τρίτο οκτάλεπτο και συγκεκριμένα στο 20ό λεπτό του αγώνα, όταν και μείωσε σε 1-12 και το δεύτερο γκολ ήταν αυτό που «έκλεισε» το σκορ στο τελικό 2-18.

ΠΑΟΚ – Γλυφάδα: 2-18

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-5, 0-6, 1-2, 1-5

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Μπίκου, Ταυρίδου, Μυτάκη, Λαμπρούση, Κάιζερ, Ζιώγα, Ντώνα, Λασκαρίδου, Μανίκα 2, Μάλλου, Παρασκευοπούλου, Στόγιου.

Γλυφάδα (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παναγιώτα 1, Γκίλλα 3, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 2, Κούλχας, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 4, Τσιάρα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου 2.

Διαιτητές: Καρούλις, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έκλεισε με νίκη την κανονική διάρκεια ο ΠΑΟΚ

Για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1 χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mαteco επικράτησε του Πανοράματος...

Στην ίδια κατηγορία