Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νέα διάσταση στο θέμα Καρασκάλ

Δημοφιλή

Για τριπλό ρώσικο ενδιαφέρον για τον Χόρχε Καρασκάλ, πέραν αυτού του ΠΑΟΚ, κάνουν λόγο νεότερα δημοσιεύματα από τη Ρωσία, με το πιο «ζεστό» να εμφανίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή από τη Ντιναμό Μόσχας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Κάρποφ, η βάση της κουβέντας του Δικεφάλου με την ΤΣΣΚΑ δεν αφορά τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ για το 50%, αλλά για δανεισμό με υποχρεωτική εξαγορά, ύψους 7.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Σημειώνω ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι όπου ο Καρασκάλ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ. Όχι όμως ως δανεικός με οψιόν αγοράς για 4.500.000 ευρώ και 50% δικαιώματα, όπως ανέφερε ο Ρομάνο, αλλά με δανεισμό και υποχρεψτική εξαγορά για 7.000.000 ευρω και αγορά του 100% των δικαιωμάτων του. Ωστόσο, αυτό είναι απίθανο διότι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει μόνο πώληση και όχι δανεισμό του παίκτη, γνωρίζοντας ότι έχει ενδιαφέρον για να γίνει η πώληση.

Εκτός από τη Ντιναμό, η κουβέντα για τον Καρασκάλ γίνεται και με τη Ζενίτ που σχεδιάζει να δώσει τον Σούτορμιν συν χρήματα για να τον αποκτήσει, αλλά για αυτό θα πρέπει η Ζενιτ να αφήσει τον Κλαουντινιο επειδή δεν έχει θέσεις ξένων στο ρόστερ της. Επίσης πριν από λίγο καιρό η Κράσνονταρ ενδιαφέρθηκε για τον Κολομβιανό εξτρέμ».

Παράλληλα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, δήλωσε για το μέλλον του πελάτη του:

«Δουλεύουμε πραγματικά για τη μεταγραφή του Χόρχε από την ΤΣΣΚΑ. Τώρα διαπραγματευόμαστε με πολλούς συλλόγους. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».


Τελευταία νέα

H μαγεία της Τούμπας από ψηλά

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά την απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα...

Στην ίδια κατηγορία