Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Να το παλέψει με όλες του τις δυνάμεις ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ημέρα ντέρμπι είναι η σημερινή (11/12) για τον ΠΑΟΚ mateco, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Basket League. Το τζάμπολ της αναμέτρησης στο PAOK Sports Arena είναι προγραμματισμένο για τις 15:45. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη προέρχεται από θριαμβευτική νίκη στην Καρδίτσα επί της τοπικής ομάδας με 63-92 και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο απαιτητικό πρόγραμμα της συνέχειας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κομβικό για τους «ασπρόμαυρους», διότι κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, ενώ συγχρόνως ο Δικέφαλος θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Με ένα ερωτηματικό θα εμφανιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, καθώς η συμμετοχή του Τζέιλεν Ράιλι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τάρικ Μπλακ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα.

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται, παράλληλα, σήμερα στο κλειστό της Πυλαίας, με τα εισιτήρια του αγώνα να… φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς. Στο παιχνίδι του Δικέφαλου κόντρα στον Ολυμπιακό ορίστηκε ο διαιτητής Κάρδαρης, που θα σφυρίξει για δεύτερο συνεχόμενο ματς τους «ερυθρόλευκους», αφού ήταν «παρών» και στο ΣΕΦ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (5/12).


Τελευταία νέα

Τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα δε σταματάνε

Υπό την επήρεια του πρωταθλήματος βρίσκονται ακόμα άπαντες στον ΠΑΟΚ μετά το συγκλονιστικό τίτλο που κατέκτησαν, έχοντας σφραγιστεί μαθηματικά...

Στην ίδια κατηγορία