Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Να παίξουμε για τους… φυλακισμένους!» (video)

Δημοφιλή

Το Σάββατο (12/11) ο Άρης επικράτησε στην έδρα του Βόλου με 0-2, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αναστάτωση επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, για τους λάθος λόγους, καθώς ζει στον απόηχο της δολοφονικής επίθεσης σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Κυριακής 29/10 και της συμπλοκής στην περιοχή της Χαριλάου λίγες ώρες μετά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προφυλάκιση εννιά οπαδών του Άρη, οι οποίοι προέβησαν σε επιθετικές έως δολοφονικές πράξεις, με τον οργανισμό του Άρη να τους στηρίζει, αναρτώντας ανακοινώσεις υπέρ τους, προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» μάλιστα έδωσαν όρκο γι’ αυτούς πριν το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, με τον Γιώργο Γκουγκουλιά να προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του Άρη να παίξουν και γι’ αυτούς!

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:

@gougou29_ Εμψυχωση στα αποδυτηρια πριν το ματς🔥 #aris #αρης #stadium #xarilaou #football #super3 #vikelidis #goal #thessaloniki #greece #gougoulias #win #kleanthisvikelidis #volos #βολος ♬ Babel – Gustavo Bravetti


Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Τετάρτη για το νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ

Mετά το πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φουλάρει και για το νταμπλ, έχοντας μπροστά της τον τελικό...

Στην ίδια κατηγορία