Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Να μην χάσει το πλεονέκτημα της έδρας

Δημοφιλή

Για το Game 1 των Play-Off θέσεων 5-8 της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται στις 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Εθνικό Πειραιώς. Ο Δικέφαλος ρίχνεται στις «μάχες» του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες, το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου γνωρίζει την σημαντικότητα της έδρας, και προετοιμάστηκε σκληρά όλη αυτή την περίοδο προκειμένου να εμφανιστεί στην πισίνα απολύτως έτοιμος.

Άπαντες στο τμήμα Πόλο ανδρών, κάνουν κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το Game 1 απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, ο Νίκος Τσολακούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς προερχόμαστε από την διακοπή λόγω του Πάσχα. Στόχος είναι μόνο η νίκη για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας και για να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας για την πρόκριση στους αγώνες για την πέμπτη θέση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, δουλέψαμε σκληρά τις προηγούμενες μέρες και θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ο Εθνικός είναι μία ομάδα την οποία ξέρουμε, όπως μας ξέρει και εκείνη, και θα είναι μία δυνατή σειρά αγώνων. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε!».


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία