Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Να ξεπεράσει την ήττα στην Αθήνα με πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αγώνα ρεβάνς έχει σήμερα (5/12, 18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Women’s Challenge Cup. Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχοντας ως «προίκα» το 0-3 στο Ζάγκρεμπ στον πρώτο αγώνα, αποτέλεσμα το οποίο του δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς χρειάζεται δύο σετ για την πρόκριση, ωστόσο θα διεκδικήσει τη νίκη, προκειμένου να πάρει ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Στον αντίποδα, η κροατική ομάδα, μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ με 0-3, συνέχισε με νίκη στο κροατικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Μαρίνα Καστέλα με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ούσα αήττητη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport6HD.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Οι δηλώσεις του προπονητή, Ντάρκο Ζάκοτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Πολλά παιχνίδια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά την ήττα στην Αθήνα από τον Ηλυσιακό, πρέπει να παίξουμε αμέσως ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έχουμε κερδίσει 0-3 στο Ζάγκρεμπ, ένα υποσχόμενο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να επιβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, ώστε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη. Είναι ένα καλό πράγμα για εμάς η Ευρώπη, ανεξαρτήτως όλων των προβλημάτων που έχουμε. Έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε απέναντι στη νεανική ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ».


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία