Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Να γίνομαι καλύτερος»

Δημοφιλή

Την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας εξέφρασε ο Τιάγκο Ντάντας.

«Θεωρώ ότι έκανα καλά τη δουλειά μου. Είχα μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και δύο καλές τελικές στον Νάρεϊ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το δουλεύω να παίρνω προσπάθειες και να σουτάρω, θέλω να βοηθήσω αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον» ανέφερε ο Πορτογάλος χαφ.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το αντίστοιχο στην Πορτογαλία: «Μου έκανε εντύπωση ότι οι μέτριες ομάδες παίζουν πολύ αμυντικά, όμως η Λαμία δεν περιορίστηκε, προσπάθησε να παίξει και αυτό είναι γενικότερα καλό και για τους παίκτες. Σχεδόν όλες οι ομάδες στην Πορτογαλία προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο με πρέσινγκ ψηλά και δημιουργία. Σαν μία παρτίδα σκάκι που και οι δύο ομάδες θέλουν την κατοχή. Σίγουρα όμως πρέπει να αποφύγουμε και τα σκηνικά στη λήξη του αγώνα γιατί δεν βοηθάν καθόλου στην εικόνα του πρωταθλήματος».

Για τα όνειρά του στο ποδόσφαιρο: «Θέλω να παίξω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να παίξω στο Champions League και στην Εθνική. Θέλω να κερδίσω τίτλους, είμαι νέος και θα προσπαθήσω να δουλέψω ώστε να γίνομαι καλύτερος για να πετύχω τα όνειρά μου στο μέγιστο».

 

Προηγούμενο άρθρο«Το αξίζαμε»
Επόμενο άρθροΚανείς δεν τον ξεχνάει


Τελευταία νέα

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λίνο! (pics)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μασιέλ Λίνο, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (26/4) στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να βρεθεί...

Στην ίδια κατηγορία