Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Να διεκδικήσει τις πιθανότητές του ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει στις 14:00, τον τοπικό Εθνικό. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη κόντρα στον Άλιμο εκτός έδρας, πολύτιμη ισοπαλία κόντρα στην Γλυφάδα, ενώ προέρχεται από την οριακή ήττα από την Βουλιαγμένη με 12-8.

Το σύνολο του Παναγιώτη Βέργου βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, πετυχαίνοντας σημαντικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν καταφέρει να εδραιώσουν τον Δικέφαλο στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Απέναντί του, ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ευρώπη, μένοντας εκτός από την ημιτελική φάση του Euro Cup. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, η Αλεξία Τζούρκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει αρκετά καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού προέρχεται από τις υποχρεώσεις των ευρωπαϊκών αγώνων τους. Συγχαρητήρια μάλιστα για την πορεία τους.

Από πλευράς μας, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι στόχοι του Εθνικού είναι ακόμα διαφορετικοί από τους δικούς μας. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια με Περιστέρι και Λάρισα, στα οποία θα κυνηγήσουμε τις νίκες.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι για εμάς μία δυνατή προετοιμασία, προκειμένου να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, μετά την διακοπή που είχαμε. Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και οι δύο ομάδες».


Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Τετάρτη για το νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ

Mετά το πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φουλάρει και για το νταμπλ, έχοντας μπροστά της τον τελικό...

Στην ίδια κατηγορία