Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπράντον: «Στο μυαλό μας μόνο ο Πανσερραϊκός»

Δημοφιλή

Για τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά και την σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε ο Μπράντον Τόμας, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει… πεινασμένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός φορ στην κάμερα της Nova:

Πώς βλέπεις την ομάδα τώρα που ετοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι μετά από μια διακοπή;

«Όλο το γκρουπ πλέον είναι μαζί μετά και την επιστροφή των διεθνών και όλοι μαζί έχουμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου. Είναι ένα δύσκολο ματς και εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το πώς θα κερδίσουμε τον αγώνα».

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι στο Euro, οι Έλληνες διεθνείς έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Το συζητήσατε;

«Μιλήσαμε με τα παιδιά ήδη για όλα όσα έκαναν με τις Εθνικές Ομάδες και προφανώς είμαστε χαρούμενοι για τους συμπαίκτες μας. Τόσο με τον Ζίβκοβιτς που πήρε την πρόκριση όσο και με τους Έλληνες που θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με επιτυχίες και με τις Εθνικές τους Ομάδες και να βιώσουν και άλλες χαρές».

Έξι γκολ και τέσσερις ασίστ ήδη στην σεζόν. Προφανώς θα είσαι χαρούμενος για αυτές τις επιδόσεις;

«Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι σε ένα καλό σημείο. Χαίρομαι γιατί έχω κάνει μια καλή αρχή στη σεζόν αλλά θα επαναλάβω αυτό που λέω συνέχεια: το πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως ακόμη και όταν δεν σκοράρω ή δεν δίνω ασίστ, μέσα από το πρέσιγκ και την προσπάθεια που κάνω στο γήπεδο να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος και θέλω να προσπαθώ και άλλο περισσότερο είτε έρχονται είτε όχι οι προσωπικοί αριθμοί. Είμαι πεινασμένος και θέλω να βοηθώ συνεχώς την ομάδα μου».

Πώς προσεγγίζεις το ματς με τον Πανσερραϊκό;

«Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Θα έρθει εδώ ο Πανσερραϊκός αποφασισμένος να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο ματς αυτό και κυρίως από την αρχή του αγώνα να είμαστε αποφασισμένοι πως θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Την Πέμπτη έχετε να δώσετε έναν «τελικό» απέναντι στην Άιντραχτ. Σας αποσυντονίζει αυτό ενόψει του αγώνα που προηγείται; «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την Άιντραχτ από τη στιγμή που προηγείται άλλο ματς. Με την γερμανική ομάδα θα ασχοληθούμε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό. Προφανώς και γνωρίζουμε πως την Πέμπτη θα παίξουμε την πρωτιά στον όμιλο αλλά θα είναι καταστροφικό να χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα που είναι τόσο σημαντικοί για εμάς. Με την Άιντραχτ θα ασχοληθούμε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό».


Τελευταία νέα

Μάτι-Συγγενής θυμάτων: «Εύχομαι να τους μισήσουν τα παιδιά τους!»

Η οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το 2018 στο Μάτι είναι μεγάλη, καθώς μόνο 6...

Στην ίδια κατηγορία