Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Ο Τσούμπα είναι ένας δυνατός επιθετικός»

Δημοφιλή

Ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Τσούμπα Άκπομ, αφού την τελευταία στιγμή «χάλασε» η μεταγραφή του στην γαλλική Λανς. Ο Άγιαξ μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να πείσει τον ποδοσφαιριστή και την Μίντλεσμπρο, ώστε να συμφωνήσει με την ολλανδική ομάδα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έδωσε συνέντευξη στην «De Telegraaf» και μίλησε για τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Τσούμπα Άκπομ, αλλά και την κοινή τους πορεία στον Δικέφαλο.

«Γνώρισα τον Τσούμπα ως ένα πολύ ωραίο, αυθόρμητο αγόρι. Και επίσης ως καλός ποδοσφαιριστής. Ήταν φίλος μου», είπε αρχικά ο Μπίσεσβαρ.

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις στιγμές που συγκατοικούσε με τον Άκπομ, ο οποίος είχε για πρότυπα τους Σέριγχαμ, Σεφτσένκο και Νίστελρόι: «Παρακολουθούσαμε στο YouTube εικόνες του Teddy Sheringham, του Andriy Shevchenko και του Ruud van Nistelrooy για ώρες στο δωμάτιό μας. Κοιτούσε πολύ προσεκτικά τα τελειώματά τους και τις γραμμές τους στο γήπεδο. Ήθελε πραγματικά να τα πάει καλύτερα. Είναι ωραίο, δεν περίμενα κάτι τέτοιο εκ των προτέρων, ότι ήταν τέτοιος τύπος», συμπλήρωσε ο Μπίσεσβαρ.

Για τη θητεία του Άκπομ στον ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Στον ΠΑΟΚ έμαθε το ανδρικό ποδόσφαιρο και ότι δεν φτάνει να παίζεις καλά αλλά πρέπει να είσαι παραγωγικός. Ο Τσούμπα είναι ένας δυνατός επιθετικός, που μπορεί να παίξει καλά στο χώρο αλλά και με τη μπάλα στα πόδια. Διάβασα ότι ο Πιερ βαν Χουϊντόνκ είπε ο Τσούμπα είναι καλός με το κεφάλι του. Λοιπόν, έτσι είναι. Δεν ξέρω πολλούς που να μπορούν να το κάνουν καλύτερα».

Για τη μεταγραφή του Άκπομ στον Άγιαξ, ανέφερε:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για τον Άγιαξ. Με την προσωπικότητά του, αλλά στην πραγματικότητα από όλες τις απόψεις. Επίσης για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Θα δείτε, στην Ολλανδία δεν έχουν υπάρξει πολλοί παίκτες με τέτοιο ανάστημα που να είναι τόσο γρήγοροι. Ο Τσούμπα είναι ένας παίκτης που χρειάζεται λίγη αυτοπεποίθηση, οπότε δώσε του λίγο χρόνο».


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πως τα εισιτήρια για τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό...

Στην ίδια κατηγορία