Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπέος: «Αν δεν τους φτάνουν τα εισιτήρια να πάνε στο ΟΑΚΑ»

Δημοφιλή

Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από τη σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως ανοίγει το γήπεδο με 15.000 εισιτήρια, που σημαίνει ότι θα πάρουν από 4.000 η κάθε ομάδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη σύσκεψη για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δήμαρχος Βόλου εξέφρασε τη θέλησή του για να ανοίξει τις θύρες του Πανθεσσαλικού προκειμένου να φιλοξενήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και του Άρη, πλην όμως ξεκαθάρισε πως οι δύο ομάδες θα πάρουν εισιτήρια μόνο για τα «πέταλα» του γηπέδου.

Κάτι που σημαίνει πως από τα 15.000 εισιτήρια που σκοπεύει να διαθέσει, οι δύο φιναλίστ θα πάρουν από 4.000 και τα υπόλοιπα θα διατεθούν σε κόσμο του Βόλου μέσω προσκλήσεων και στην ΕΠΟ.

«Η πρόταση η δική μου είναι για 15.000 εισιτήρια, το πως αυτά θα μοιραστούν είναι θέμα των ομάδων και της ΕΠΟ.

Ο τελικός είναι μια γιορτή και δεχτήκαμε να έρθουν φίλαθλοι γιατί έχουν καλές σχέσεις οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Άρη. Δεν είναι σαν να είχαμε ένα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Η αστυνομία έχει αντιρρήσεις, θα κάνει μια εισήγηση.

Το καρπούζι και το μαχαίρι όμως το έχουν οι ομάδες μαζί με τη ΕΠΟ. Εγώ δεν είχα λόγο να είμαι στη σύσκεψη. Με ρώτησαν αν θέλουν το γήπεδο και είπα πάρτε το. Εγώ προτείνω από 4.000 εισιτήρια στις ομάδες και άλλα 5.000 εισιτήρια η ΕΠΟ να τα κάνει ό,τι θέλει. Αν θέλει ας τα δώσει στις ομάδες να έχουν και στα επίσημα. Αν δεν τους φτάνουν ας κάνουν τον τελικό στο ΟΑΚΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανείς δεν ξεχνά τον Νάσο! (pics)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (27/4) από την άνανδρη επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, που είχε ως αποτέλεσμα...

Στην ίδια κατηγορία