Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: Ολοκλήρωσε με μία απουσία την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για την αυριανή (18/10, 19:00) πρεμιέρα στο Basketball Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Mateco με προπόνηση επί τουρκικού εδάφους, με τον Σταύρο Σχίζα να παραμένει εκτός και να μην ακολουθεί την αποστολή της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ώρα για την πρεμιέρα του Basketball Champions League και το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco στη διοργάνωση για τη σεζόν 2023-24 πλησιάζει. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο το βράδυ (Τετάρτη 18/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Galatasaray EMKAS για την 1η αγωνιστική της φετινής σεζόν.

Η πρώτη (και μοναδική) προπόνηση της ομάδας μας στο Sinan Erdem Dome πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και σε αυτή την πρώτη γνωριμία με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, δόθηκε έμφαση στην τακτική από τον κόουτς Φώτη Τακιανό.

Ο Σταύρος Σχίζας συνεχίζει να είναι εκτός προπονήσεων και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Την αποστολή της ομάδας συνοδεύουν στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, αλλά και ο μεγάλος χορηγός Αντώνης Τσαλόπουλος».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία